Guide to Change

Verwarring, verbinding, vernieuwing... Het is de reis die we allemaal maken, keer op keer, als een never ending journey. De dynamiek van de huidige samenleving is chaotisch en geordend. Dat vraagt om controle én vertrouwen. We worden allemaal uitgedaagd onze potentie in te zetten. Dat is precies wat wij doen als guide to change: onze bezieling én bedoeling delen. 

Zo organiseren wer regelmatig Time Outs. Centraal staat de ontmoeting rondom een aansprekend onderwerp. Verwante zielen vinden elkaar altijd, zo blijkt elke keer weer. In een middag een onderwerp aankaarten, verdiepen en naar buiten met een ander inzicht. Sommige klanten gebruiken deze Time Outs als opfrisser of voor bijscholing. Prima idee, vinden wij. Anderen doen er nieuwe contacten op. Ook OK. Stof tot nadenken, delen en uitwisselen. 

Als je transities faciliteert, onthul je vooral de verhalen van anderen. Hoe je daarmee omgaat, hoe je daar betekenis aan kunt geven en vooral hoe je daarin Mastery kunt ontwikkelen, dat intrigeert ons en dus helpen we daar graag bij. De keuze van je interventies kan een verandering laten slagen of doen mislukken. Als change facilitator ben jij zelf het belangrijkste werktuig. Modellen en technieken helpen, maar ‘the medium is the message’. Tot het gaatje gaan, de motivatie zoeken, organisatiedilemma's doorbreken én verbinden met de zakelijke doelen; daar gaan we mee aan de slag in de Guide to Change. Een intensieve en unieke leergang, waarin jij en je casuïstiek centraal staan. Hoe doe je dat: de vorm openbreken en de pit behouden? Tuurlijk in een kleine eergroep; geen ex cathedra kennisoverdracht. Altijd al willen leren met de besten in het vak? Bel of mail voor een gesprek.