Agenda

Kennismaking kandidaten office manager

Botermarkt 19 | Heusden, 28 februari 2020, van 15:30 tot 18:00
Onder het genot van een hapje en drankje maken wij deze middag graag kennis met de kandidaten voor de vacature van office manager. Voor meer informatie over de vacature en ons als organisatie, klik hier.

Dream Walkers. Imagery of Change

Botermarkt 19 | Heusden, 21 september 2019, van 13:00 tot 18:00
Een bijzondere tentoonstelling, die Target Point samen met Galerie Lilja Zakirova organiseert. Hierin zijn ruim 25 werken en objecten van Katerina Belkina te zien. Deze Russiche beeldend kunstenares werkte ruim twee jaar aan dit project; haar verbeelding van de sprookjes van Grimm. Elk sprookje of mythe beschrijft de reis van verwarring, via verbinding naar vernieuwing. Het is de reis die we allemaal maken, keer op keer, als een never ending journey. De 'reis van de held' zien we terug in deze fotografische serie. Eigentijds én eeuwenoud. Meer lezen?

Galerie Lilja Zakirova - Engstraat 6 in Heusden - en aansluitend tentoonstelling op de Botermarkt zijn geopend op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag (vanaf 13.00 uur).
Start is in de galerie. De tentoonstelling loopt van 14 september t/m 20 oktober. Preview?
 

Basic Attitude | open inschrijving

Botermarkt | Heusden, 13 september 2019, van 09:00 tot 17:00
Van speelbal naar stuurman; klaar om een volgende stap te zetten als professional? Schrijf je dan in voor het leertraject Basic Attitude. Een open training voor professionals en leidinggevenden met een aantal jaar werkervaring. Met als doel het vergroten van de persoonlijke effectiviteit als mens, professional en leidinggevende. Prikkelend en praktisch. Met diepgang van én met elkaar leren hoe je zelf als instrument het beste in te kunnen zetten. Het leertraject heeft een doorlooptijd van drie maanden en omvat: een groepsintake [1] een driedaagse intensive op locatie [2] een individueel coachgesprek [3] en een afsluitend diner [4]. 

Een niveau dieper durven gaan. Bereik je de doelen die jij jezelf stelt? Of blijft het bij verlangen? Over het ‘nieuwe’ denken we vaak nog in oude patronen. Dit vormt hét struikelblok in ieders persoonlijke transitie. We praten erover, maar er verandert weinig in ons gedrag of houding. Basic Attitude daagt je niet alleen uit om over dit ‘hekje te stappen’. Change the Mindset, dat is doel én bedoeling van de aanpak. Dat garanderen we.
 
Datum: woensdag 2, donderdag 3 en vrijdag 4 oktober 2019
Investering? €3.750,00 excl. BTW, incl. verblijfskosten en materiaal
Nieuwsgierig? Bel met Linde Geenen | 0416-663682

Baronie Business

Botermarkt | Heusden, 13 juni 2019, van 14:00 tot 18:00
Op 13 juni zijn de leden van Baronie Business te gast bij Target Point. Een inspirerende middag rondom de Mythe van Motivatie, leiderschap én woekeren met talenten. Talent@Work een bordspel voor vijf personen én een gespreksleider. Aan de hand van levensloopvragen, dilemma's, inzichten en hindernissen, gids je elkaar. Altijd boeiend, beetje prikkelend nodigt dit uit naar meer... Diepgang, EQ en AQ. Talentvolle mensen vinden het immers niet erg om 'out of the comfort zone' te zijn. 

Meer weten over deze werkvorm? Bel met Idil Warsame | 0416 - 663682
 

Talent@Work | Neprom

1931 Congrescentrum | 's-Hertogenbosch, 16 mei 2019, van 11:45 tot 13:00
IQ-EQ-AQ. Om aantrekkelijk te blijven moeten we wendbaar of 'agile' zijn. Een steile leercurve en voortdurende zelfreflectie zijn onontbeerlijk om vandaag en morgen een goede professional in het ruimtelijke domein te zijn. Hoe ontwikkel je die kwaliteiten (verder)? Target Point speelt met deelnemers aan de Dag van de Projectontwikkeling in groepjes het Talent@Work spel; zo ontwikkel je 'stuurmanskunst in je levensloop'. Immers, in de 21e eeuw wordt je talent bepaald door je vermorgen om te leren, af te leren en weer opnieuw te leren.

Datum: donderdag 16 mei
Aanmelden? Als deelnemer van de Dag van de Projectontwikkeling
Wil je Talent@Work als 'time out' voor eigen organisatie of netwerk? Bel of mail met Idil Warsame - 0416-66.3682
 

Verliefd op leren

Botermarkt | Heusden, 18 april 2019, van 15:00 tot 20:00
In de 21e eew wordt talent bepaald door ons vermogen om te leren, af te leren en weer opnieuw te leren. Kun je dat niet? Dan ga je behoren tot de nieuwe generatie anafalbaten. Dat wil niemand. Bij Brabants Goed hebben ze de 'O' van ontwikkelen daarom hoog op de agenda staan. Ook bij Target Point zijn ze verliefd op leren. Time Out ofwel even stilstaan, bij jezelf en een boeiend onderwerp. Uit de waan van de dag met gelijkgestemden toch je comfortzone verlaten. In gesprek over wie je bent, wat je kunt, weet en wil. Een netwerkbijeenkomst met een bijzonder kleurtje. Op 18 april 2019 zijn de leden van Brabants Goed te gast in het Land van Belofte. 

Datum: donderdag 18 april, vanaf 15.0o uur
Het event is enkel toegankelijk voor leden van Brabants Goed
Interesse in een dergelijk netwerkevent? Bel met Idil Warsame | 0416 - 663682