Over onsTsja, waar zullen we beginnen? Meestal stellen we onszelf voor aan de hand van het resultaat van ons werk óf de inhoud. Dat wordt duidelijk aan onze verhalen, onze essentie en expertise. Professioneel én ondernemend; dat is steeds ons uitgangspunt. Gestart in 1990 als ‘actiebureau voor Intern Ondenemerschap’ faciliteren we transities van personen, teams en organisaties. We durven te stellen dat we daar goed in zijn.

Verliefd op leren

‘Doen waar je van houdt, daar word je goed van’, je zou het ons credo kunnen noemen. De ‘je’ gaat ver. Co-making zit in de haarvaten van onze aanpak. We zijn op ons best als oude, vertrouwde werkwijzen niet langer volstaan. We zijn creatief én betrokken bij het vinden van de weg hoe het anders én beter kan. De verbinding tussen de ‘business challenge’ en de ‘human agenda’ is daarbij het uitgangspunt. Daarin zijn we stevig én onderscheidend. Of het nu coaching, teamontwikkeling. leiderschap of cultuurverandering betreft. Mensen zélf richting leren geven, daar weten we raad mee. Vrijheid, verantwoordelijkheid, vertrouwen; onze 3V formule  - die uit 1991 stamt - is nog altijd actueel.

De juiste maat

Wat dat betekent boeit ons steeds opnieuw. Hoe we dat aanpakken varieert. Daarbij sluiten we niet altijd aan bij wat je vraagt, wel bij wat er nodig is. Van ons mag het wat schuren. Altijd met liefde, humor, open én kwetsbaar. Dat we vrouwenkracht inzetten is niet alleen een leuke bijkomstigheid. Het is een verfrissende kernkwaliteit, die ons  ‘de juiste maat’ maakt én helpt vinden.  Benieuwd naar onze ‘waarom’ en hoe het allemaal is ontstaan? Dat lees je in de bijlage. Eenvoudig op het plaatje klikken. 
Klik hier voor ons Privacy Statement.