verhalen

Vacature office manager

Kim Dielwart, 20 februari 2020, 17:00

Office Manager

Als office manager bij Target Point ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de dagelijkse dynamiek op onze locatie(s) in Heusden. Een diversiteit aan verantwoordelijkheden maken onderdeel uit van je rol. Je zorgt bijvoorbeeld voor agendaplanning, organisatie van bijeenkomsten, design van rapporten, support van consultants en projecten. Organisatorisch sterk, robuust én wendbaar; beide zijn nodig.

Aangezien wij voor ons vak altijd de verbinding opzoeken met mensen, is het van belang dat jij de klant centraal stelt. Je beleeft plezier een uitstekende klantbeleving. Met je gave voor het overzien van het grotere geheel en de affiniteit met ons werkveld bied je optimale ondersteuning. Vanuit deze passie, kun je de doorvertaling maken naar het optimaal faciliteren van onze klanten en collega’s én dit vervolgens tot uitvoer brengen.

Jij

Om succesvol te zijn binnen ons team, is het van belang dat je accuraat, proactief en attent bent. Je bent ervaren en hebt een flexibele geest. Je kunt goed hoofd- van bijzaak scheiden, je bent zelfstandig en je weet wanneer je moet doorpakken en wanneer iets kan blijven liggen. Verder is het van belang dat jij jezelf in het onderstaande profiel herkent. Je hebt:
  • minimaal 3 jaar relevante werkervaring, bijvoorbeeld als secretaresse of office manager
  • HBO werk- en denkniveau, een afgeronde Schoevers HBO opleiding is een pré
  • vaardigheid in het werken met Powerpoint, Photoshop en Indesign
  • plezier in creatieve / content aspecten en marketingcommunicatie
  • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wij

‘Doen waar je van houdt, daar word je goed van’, je zou het ons credo kunnen noemen. De ‘je’ gaat ver. Co-making zit in de haarvaten van onze aanpak. Bij Target Point zijn we op ons best als oude, vertrouwde werkwijzen niet langer volstaan. We zijn creatief én betrokken bij het vinden van de weg hoe het anders én beter kan. De verbinding tussen de ‘business challenge’ en de ‘human agenda’ is daarbij het uitgangspunt. Daarin zijn we stevig én onderscheidend. Of het nu coaching, teamontwikkeling. leiderschap of cultuurverandering betreft. Mensen zélf richting leren geven, daar weten we raad mee. Benieuwd naar onze ‘waarom’ en hoe het allemaal is ontstaan? Klik hier.

Kennismaking

Stuur je motivatiebrief  met CV voor 25 februari 2020 naar support@targetpoint.nl. Na een selectie op basis van de door jou ingestuurde documenten, zullen wij kandidaten uitnodigen voor een eerste kennismaking met ons team én ons vak. Deze kennismaking zal plaatsvinden op vrijdag 28 februari vanaf 15.30 uur bij Het Land van Belofte - Botermarkt 19, 5256 AV Heusden, onder het genot van een hapje en een drankje.

Interesse?

Dan zie ik je sollicitatie graag tegemoet! We nemen met plezier de tijd om jouw vragen te beantwoorden. Je kunt ons bereiken op 0416 - 663682.