Learning Lab

Wij geloven dat verandering pas duurzaam is, als ze verankerd wordt. In de mensen én in de systemen van een organisatie. Target Point helpt haar klanten dit ook daadwerkelijk zelf te doen. Zo verbinden we ons aan het resultaat. Games, toolkits, train-the-trainers en inspirerende masterclasses, zijn voorbeelden van werkvormen om dit te bereiken.
Vanaf 2006 ontwikkelen we daarvoor een digitaal e-learning platform onder de naam Changepedia. Dit platform ondersteunt transities in organisaties, teams en individuen. Het is bovendien uitstekend geschikt voor professionals in het werkveld van HR & Change en voor elke projectleider, die zichzelf gesteld ziet voor een veranderopgave. 

Digitale toolkits waarmee je direct aan de slag kunt: Teams@Work en Engagement. Boordevol formats, tips, testen en tips voor facilitators. Ons Learning Lab is met recht een lab, het groeit uit tot een platform dat uitnodigt tot interactie. Je kunt gebruikmaken van het digitale platform en/of actief lid worden van de Guide to Change-community.