Sitemap Contact Printvriendelijke versie English
Target Point Int. een Change Consultancy bureau. Met originele oplossingen voor de implementatie van winning performance culture, intern ondernemerschap en verandering. Combineert paradoxale zaken en creŽert daardoor engagement, innovatief leiderschap en persoonlijke verantwoordelijkheid op een nieuwe wijze. Aldus werkend aan HR-transformatie. Opgericht in 1989, met vestigingen in Nederland, BelgiŽ en UK. De factor mens bepaalt! Vernieuwing Leiderschap Engagement Onze oplossingen Over ons Onze inspiratie HR-Transformatie Change

Welkom

Target Point International is vanaf haar oprichting (1990) vooral actief in Nederland en België. Wij zijn uitstekend in staat om mensen, teams en organisaties in beweging te brengen én te houden. Wij doen dit vanuit een gedegen ondergrond in combinatie met enthousiasme, humor en betrokkenheid.

Klanten schakelen ons vooral in om hun strategie te verankeren in het denken en handelen van hun mensen. Zelf omschreven we dat ooit als het implementeren van Intern Ondernemerschap. Inmiddels variëren onze activiteiten van onderzoek, consultancy, strategisch HR advies tot training en coaching-on-the-job. Steeds op zoek naar nieuwe manieren om mensen geëngageerd aan de slag te laten gaan met de strategie, de besturing en de denk- en werkwijze van de eigen organisatie.

Vernieuwing - Leiderschap - Engagement - Partner in Business - Change - Changepedia

Meer infomatie over Target Point?
Over ons - Onze inspiratie - Onze oplossingen - Onze locatie

Direct inloggen op Changepedia

Log in voor abonnees